Μετά το φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο πρότζεκτ, την ταινία «Silence», που μόλις έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, ο Μάρτιν Σκορσέζε άρχισε ήδη να σκέφτεται το επόμενο φιλμ, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Εδώ και ένα χρόνο ετοιμάζεται η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Έρικ Λάρσον «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» (Ο διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στην Έκθεση που άλλαξε την Αμερική) και τελικά φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά εκκίνησης. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είχε αγοράσει τα δικαιώματα του βιβλίου το 2010, το οποίο βασίζεται σε πραγματική ιστορία και αναφέρεται στην ιστορία ενός κατά συρροήν δολοφόνου και του αρχιτέκτονα που σχεδίαζε τη Διεθνή Έκθεση του 1893 στο Σικάγο.

Ο Σκορσέζε έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον ΝτιΚάπριο, σε ταινίες όπως «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «The Aviator», «The Departed», «Shutter Island» και «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σε συνέντευξή του: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα σενάριο πάνω στο οποίο δουλεύω. Ένα από τα πράγματα που χρειάστηκα να παγώσω τους τελευταίους έξι μήνες, ώστε να ολοκληρωθεί το "Silence", ήταν οι συναντήσεις μου για το σενάριο. Θα ξεκινήσουμε ξανά τον Ιανουάριο και να δούμε εάν θα βρεθεί τρόπος (να το κάνουμε), καθώς πρόκειται για μία συναρπαστική ιστορία». «Έχουμε έρθει πολύ κοντά και μας αρέσει να κάνουμε παρέα» σημείωσε ο Σκορσέζε, αναφερόμενος στη σχέση του με τον Aμερικανό ηθοποιό.

Next Post Previous Post

loading...