Δώρο χριστουγεννιάτικο από τη Warner Bros; 34 χρόνια μετά το πρώτο Blade Runner, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και επιτέλους παίρνουμε μια πρώτη γεύση επερχόμενο «Blade Runner 2049».

Του χρόνου, ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει σε άλλον έναν από τους πολλούς διάσημους χαρακτήρες του στη μεγάλη οθόνη: θα παίξει έναν μεγαλύτερο σε ηλικία Ρικ Ντέκαρντ, στο εδώ και καιρό αναμενόμενο σίκουελ του «Blade Runner».Το πρώτο teaser trailer του «Blade Runner 2049» έφτασε. Και βλέπουμε έναν γηραιότερο Χάρισον Φορντ να έρχεται αντιμέτωπος με τον Officer K (τον υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ), ο οποίος μοιάζει να είναι κι αυτός στο κυνήγι replicants.

Τα χρόνια μετά το 1999 είδαν πολλές αποτυχημένες απόπειρες για σίκουελ του με ισχυρή επίδραση θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 1982, που σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Αρχικά, το σίκουελ επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Σκοτ, όμως έκανε πίσω και πλέον έχει επωμιστεί τα καθήκοντα του executive producer. Τον ρόλο του σκηνοθέτη ανέλαβε ο Ντένις Βιλνέβ (γνωστός από τις ταινίες «Arrival» και «Sicario»).

«Δεν έχω κάνει κάτι που να ήταν τόσο καλυμμένο με τόση μυστικοπάθεια ή που να έχει γεννήσει τόσες προσδοκίες» είπε πρόσφατα, στο GQ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Δίπλα του, εμφανίζονται οι Άνα ντε Άρμας, Σύλβια Χεκς, Ρόμπιν Ράιτ, Μακένζι Ντέιβις, Κάρλα Τζούρι, Λένι Τζέιμς, Ντέιβ Μπαουτίστα και Τζάρεντ Λέτο.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Χάρισον Φορντ εμφανίζεται στην τρίτη «πράξη» του έργου. Στο κλιπ, ο Ντέκαρντ λέει στον Officer K: «Κάποτε έκανα τη δουλειά σου - και ήμουν καλός». «Κάποτε» λέει. Τριάντα χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο «Blade Runner». Και το κλιπ τελειώνει με τον Ντέκαρντ να αναδύεται από τα σκοτάδια, μέσα στο πελώριο κεντρικό κτήριο της Tyrell Corporation, έχοντας στραμμένο ένα πιστόλι στον διάδοχό του.

Το «Blade Runner 2049» θα βγει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017.Έως τότε υπομονή.

Next Post Previous Post

loading...