Η αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον είναι στην κορυφή της κατάταξης Forbes 2016 με τους πιο χρυσοφόρους αστέρες του κινηματογράφου, κερδίζοντας 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια από τα εισιτήρια για τις ταινίες που είχαν το όνομά της.

Η 32χρονη ξανθιά πρωταγωνίστησε στην τελευταία επιτυχία της σειράς της Marvel "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος" που κατέκτησε την κορυφή του box-office το 2016 με 1,15 δισεκ. εισιτήρια σε όλο τον κόσμο.

Η ηθοποιός με τη βαθιά φωνή ξεπερνά δύο άλλους αστέρες που παίζουν στην ίδια ταινία, τους Κρις Εβανς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ -που μοιράζονται τη δεύτερη θέση στην κατάταξη-, χάρη στον ρόλο της με το καυστικό και πνευματώδες χιούμορ στην ταινία "Χαίρε Καίσαρ" των αδελφών Κοέν, που απέφερε 63,2 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί πάντως, πως η κατάταξη του Forbes δεν λαμβάνει υπόψη τα εισιτήρια των ταινιών κινουμένων σχεδίων όπως το "Βιβλίο της Ζούγκλας" της Disney, τέταρτη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία παγκοσμίως του 2016 με 967 εκατομμύρια δολάρια και τη φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ενδεικτικά, οι 10 πιο εμπορικοί ηθοποιοί για το 2016 είναι οι εξής:
Σκάρλετ Γιόχανσον: 1,2 δισεκ. δολάρια
Κρις 'Εβανς: 1,15 δισεκ. δολάρια
Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: 1,15 δισεκ. δολάρια
Μάργκο Ρόμπι: 1,1 δισεκ. δολάρια
'Ειμι Ανταμς: 1,04 δισεκ. δολάρια
Μπεν Αφλεκ: 1,02 δισεκ. δολάρια
Χένρι Κάβιλ: 870 εκατ. δολάρια
Ράιαν Ρέινολντς: 820 εκατ. δολάρια
Φελίσιτι Τζόουνς: 805 εκατ. δολάρια
Γουίλ Σμιθ: 775 εκατ. δολάρια

Next Post Previous Post

loading...