Χρειάστηκαν μόλις 24 ώρες για να σπάσει το τρέιλερ του «Fate of the Furious» τα ρεκόρ θέασης. Το τρέιλερ της ταινίας συγκέντρωσε 139 εκατομμύρια views μέσα σε ένα 24ωρο, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του τρέιλερ της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» που είχε συγκεντρώσει μέσα σε μία ημέρα 126,7 εκατομμύρια views. Το τρέιλερ περιλαμβάνει φυσικά γρήγορες ταχύτητες, εκρήξεις, αλλά και προδοσίες.

Η 8η ταινία της σειράς φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα του Ντομινίκ Τορέτι (Βιν Ντίζελ) με το διαφορετικό πρόσωπο του Ντομ. Στο τρέιλερ βλέπουμε μία μυστηριώδη γυναίκα (την ερμηνεύει η Σαρλίζ Θερόν) να ρωτά τον Ντομινίκ: «Σκέφτηκες ποτέ ότι θα πρόδιδες την οικογένειά σου με τον τρόπο που το έκανες σήμερα;» Η Σαρλίζ Θερόν είναι και η «κακιά» της ταινίας, που θα φέρει αντιμέτωπο τον Ντομ με τους πρώην φίλους και συνεργάτες του.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Βιν Ντίζελ, έχει δηλώσει ότι με το Fate of the Furious θα ξεκινήσει η τελική τριλογία της σειράς ταινιών, η οποία θα ολοκληρωθεί με την 10η ταινία Fast & Furious.

Στο πλευρό του Βιν Ντίζελ βρίσκουμε τον Ντουέιν Τζόνσον, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μισέλ Ροντρίγκες και τον Κερτ Ράσελ, ενώ εκτός από την Σαρλίζ Θερόν, στην ταινία εμφανίζονται η Έλεν Μίρεν και ο Σκοτ Ίστγουντ.

Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου 2017.

(Πηγή: in.gr)

Next Post Previous Post

loading...