Ευχάριστα τα νέα για τους οπαδούς των System of a Down, καθώς ο ντράμερ John Dolmayan αποκάλυψε πως το συγκρότημα ετοιμάζει νέο άλμπουμ, σχεδόν 12 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, «Hypnotize».

Ο John Dolmayan δήλωσε στο περιοδικό Kerrang: «Μετά από δουλειά έξι μηνών ετοιμάσαμε περίπου 15 τραγούδια τα οποία θεωρώ ότι αξίζουν να κυκλοφορήσουν. Θέλω όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι σε εγρήγορση και ευδιάθετοι και αυτό είναι που προσπαθούμε να καταφέρουμε στην παρούσα φάση. Παρ’ όλα αυτά παράλληλα αισθανόμαστε μια τεράστια πίεση, διότι μέχρι την παρουσίαση του δίσκου θα έχουν περάσει 12 χρόνια από το “Hypnotize”».

«Οι μουσικές μας δεξιότητες είναι καλύτερες από ποτέ και προσπαθούμε καινούργια πράγματα. Δεν σκοπεύουμε να παράξουμε το “Toxicity Part II” απλά και μόνο επειδή είναι ο αγαπημένος δίσκος των οπαδών μας. Αντιθέτως, θα προσελκύσουμε νέα γενιά θαυμαστών, ώστε όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν επαναπαυόμαστε σε αυτά που έχουμε ως τώρα δημιουργήσει. Δεν πρόκειται να βάλω το όνομά μου σε ένα album για το οποίο δεν είμαι 100% περήφανος. Πιστέψτε με, υπάρχει μεγάλος ντόρος πάνω σε αυτό το θέμα. Οι οπαδοί λένε πολλά πράγματα, κατανοούμε την αγανάκτησή τους και το γεγονός ότι κατά βάση πηγάζει από την αγάπη τους για το συγκρότημα. Πλέον η πραγματικότητα είναι μια, ότι οι System Of A Down ετοιμάζουν νέα δουλειά απλά δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμη».

Οι SOAD έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ και έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, έχουν προταθεί για 4 βραβεία Grammy, κερδίζοντας το 2006 αυτό για την καλύτερη Hard Rock ερμηνεία.

Next Post Previous Post

loading...