Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game ξεκίνησε άνοιξε ανήμερα των Χριστουγέννων και πλέον μπορείτε να ψηφίζετε με περισσότερους τρόπους από κάθε άλλη φορά για την ανάδειξη των παικτών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά των κορυφαίων του «μαγικού κόσμου» στη Νέα Ορλεάνη.

Εμείς μπορούμε να στείλουμε, εκτός από τη θετική μας ενέργεια, την ψήφο μας στο «δικό» μας παιδί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είναι φέτος ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς, καθώς μετράει κατά μέσο όρο 22,9 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ. Εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλεγεί, τότε θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει σε All Star Game του NBA.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον "Greek Freak" ή όποιον άλλο παίκτη επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω της επίσημης σελίδας του NBA, με δικαίωμα επιλογής 5 παικτών για την Ανατολή και 5 για τη Δύση.
  • Μέσω της επίσημης εφαρμογής του NBA για κινητά.
  • Μέσω Facebook, γράφοντας στο λογαριασμό σας το ονοματεπώνυμο του παίκτη που θέλετε να πάει στο All Star Game συνοδευόμενο από το hashtag #ΝΒΑVote. Για παράδειγμα, Giannis Antetokounmpo#NBAVote. Κάθε post πρέπει να έχει το όνομα ΜΌΝΟ ενός παίκτη και οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν μέχρι 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε σχολιάζοντας σε κάποιο έγκυρο post.
  • Μέσω Twitter, είτε με δικό σας tweet, είτε κάνοντας retweet κάποιο άλλο tweet, είτε με "απάντηση" αρκεί να προσθέσετε το όνομα του παίκτη που θέλετε στα αγγλικά και το hashtag #ΝΒΑVote. Και σε αυτή την περίπτωση κάθε tweet πρέπει να έχει το όνομα ΜΌΝΟ ενός παίκτη και οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν μέχρι 10 διαφορετικούς παίκτες κάθε μέρα.

Όσο αφορά τα social media έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίζουμε καθημερινά (κι αφού περάσουν 24 ώρες από την προηγούμενη ψήφο) τον ίδιο παίκτη.

Σημειώνεται πως η ψήφος του κοινού μετρά για το 50%, ενώ από 25% έχουν παίκτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Οι υπόλοιποι παίκτες Ανατολής και Δύσης θα επιλεγούν από τους προπονητές.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 16 Ιανουαρίου.

Next Post Previous Post

loading...