Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν EA και Bioware, καθώς ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο νέο τίτλο τους, «Mass Effect: Andromeda». Το νέο κεφάλαιο του πολυπετυχημένου frachise πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης στις 23 Μαρτίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ δύο μέρες αργότερα στην Αμερική.

Η Bioware ετοιμάζει το νέο Mass Effect σχεδόν πέντε χρόνια και επιτέλους είναι έτοιμη να μας δώσει τον πιο φιλόδοξο τίτλο της σειράς ώς τώρα. Με νέα ιστορία, νέους χαρακτήρες, νέους πλανήτες, νέα είδη και νέο gameplay, το Andromeda υπόσχεται να πάει τη σειρά ακόμα πιο ψηλά. Για πρώτη φορά, χρησιμοποιείται στο franchise η μηχανή γραφικών Frostbite, με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο general manager της Bioware, Aaryn Flynn, δήλωσε πως η Frostbite μηχανή γραφικών αποτελεί μια τεράστια αναβάθμιση για τα γραφικά του τίτλου, ενώ σημείωσε ότι αρκετά μέλη της Bioware είχαν τον τίτλο σπίτι τους για να τον δοκιμάσουν όσο μπορούν κατά τη διάρκεια των γιορτών, ώστε να είναι τελείως έτοιμος για την κυκλοφορία του, ενώ το feedback που έλαβε η εταιρεία, ήταν εξαιρετικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τo «Mass Effect: Andromeda» μας ταξιδεύει στο γαλαξία Andromeda, ο οποίος βρίσκεται πολύ μακριά από τον Milky Way (ο γαλαξίας μας). Εκεί παίχτες καλούνται να ηγηθούν ως Pathfinders, αρχηγοί μιας ομάδας ειδικών εκπαιδευμένων εξερευνητών, με αποστολή να βρουν ένα καινούργιο σπίτι σε αφιλόξενες περιοχές και πλανήτες. Στο νέο κεφάλαιο του Mass Effect, οι παίχτες θα βρουν και θα επιστρατεύσουν νέους χαρακτήρες και θα εμπλακούν σε μια επική ιστορία επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη μυστήριο και συγκρούσεις. Οι επιλογές που θα κάνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα κρίνουν την επιτυχία και την επιβίωση της ομάδας.

Οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν το παιχνίδι με έναν από δύο χαρακτήρες, τον Scott ή τη Sarah Ryder, οι οποίοι είναι δίδυμοι και ο πατέρας τους ανήκε στο Ν7, όπως και ο Commander Shepard στους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Όμως αυτή την φορά δεν σημαίνει πως αν επιλέξουμε τον έναν χαρακτήρα ο άλλος εξαφανίζεται, καθώς θα παίζει ρόλο στην ιστορία του παιχνιδιού, λογικά ως NPC (non playable character).

Οπότε λίγη υπομονή μέχρι τον Μάρτιο, για να ταξιδέψουμε στο επόμενο κεφάλαιο του Mass Effect. Μέχρι τότε δείτε εδώ το 4K gameplay trailer του παιχνιδιού:

(Πηγή: enetpress.gr)

Next Post Previous Post

loading...