Το πρωτότυπο Honda Civic Si κάνει άνοιγμα στο μέλλον με μια φουτουριστική κίνηση ως προς το σχεδιασμό, έχοντας ωστόσο έντονες καταβολές από τα "αδερφάκια" του Civic Sedan, Coupe, Hatchback και το Civic Type-R. Ο νέος σχεδιασμός το έχει κάνει πιο αεροδυναμικό, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός και πίσω αεροτομών, διαθέτει στο κέντρο του πίσω μέρους πολυγωνική εξάτμιση που το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ φέρει τροχό 19-ιντσών φορώντας ελαστικά 235/35 υψηλών επιδόσεων.

Το νέο μοντέλο θα τροφοδοτείται από ένα υψηλής απόδοσης υπερτροφοδοτούμενο DOHC σε σειρά 4-κύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων, με διπλό μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων (dual VTC) που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Θα περιλαμβάνει, επίσης, ένα νέο ενεργό σύστημα αμορτισέρ, ενεργό σύστημα διεύθυνσης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. «Με το νέο Honda Civic Si, η εταιρεία έχει πάρει περισσότερο σπορ προφίλ", δηλώνει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Honda, Τζεφ Κόνραντ.

Το Honda Civic Si Coupe και Si Sedan θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το 2017. Παράλληλα οι επικεφαλής έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν και το νέο Civic Type-R το οποίο θα λανσαριστεί στις αγορές τους επόμενους μήνες μετά την ολοκλήρωση ενημέρωσης των δικτύων της εταιρείας.

Next Post Previous Post

loading...