Η Alfa Romeo Giulia ανακηρύχθηκε "Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο" από τους αναγνώστες των "Auto Bild" και "Bild am Sonntag" και μια ειδική κριτική επιτροπή, με σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της. Είναι η πρώτη φορά που η Giulia λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο προστίθεται στην ήδη αξιόλογη λίστα των διεθνών βραβείων που έχουν απονεμηθεί στο σπορ αυτοκίνητο της Alfa Romeo.

Το αυτοκίνητο ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των "Auto Bild" και "Bild am Sonntag" και μια κριτική επιτροπή 29 ειδικών από τον χώρο της αυτοκίνησης. Στην επιτροπή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων rally Walter Rohrl και Sebastien Ogier, ο πρωταθλητής αγώνων DTM Mattias Ekstrom και ο σχεδιαστής Andrea Zagato.

Σχεδιασμένη από το Alfa Romeo Style Centre, αποτελεί τη νέα έκφραση της ιταλικής παράδοσης που συνδυάζει αρμονικές διαστάσεις, εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικές πινελιές από αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα. Παράλληλα διακοσμείται από εμβληματικά στοιχεία που προέρχονται από την 100-χρονη και πλέον ιστορία της μάρκας, το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι η χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια που αποτελεί ίσως ένα από τα διασημότερα σύμβολα του Alfa Romeo design.

Next Post Previous Post

loading...